ICSTCC 2017

 


 

Procesul de înscriere în concursul de admitere sesiunea iulie 2017 se consideră încheiat numai după ce candidații au depus la comisia de admitere a facultății dosarul cu actele solicitate. Simpla completare on-line a cererii de înscriere, care nu este urmată de depunerea actelor la comisie NU este considerată înscriere în concursul de admitere!

 

Admitere la studii universitare de licență
înscriere online
Admitere la studii universitare de masterat
înscriere online

Informații generale: program și locații, detalii taxe, alte informații utile

Anul acesta, candidații la concursul de admitere la studii universitare de licență se pot înscrie cu un singur dosar și o singură taxă la mai multe facultăți din cadrul Universității Tehnice „Gheorghe Asachi” din Iași! Detalii aici.

Candidații care optează pentru domenii din cadrul Facultății de Automatică și Calculatoare vor putea considera opțiunile respective doar ca prime preferințe în Fișa de înscriere.

ANUNȚ IMPORTANT: Candidații care optează pentru domenii din cadrul Facultății de Automatică și Calculatoare trebuie să-și depună dosarul la sediul facultații (vezi orarul comisiei de admitere și harta aici).

 

Facultatea de Automatică și Calculatoare organizează Admiterea 2017 la studiile universitare de licență pe baza unui test grilă la matematică din programa M_mate_info de la bacalaureat.

Următoarea ședință de pregătire la matematică va fi susținută în ziua de 15 iulie 2017 în Amfiteatrele AC01 și AC02 (clădirea Facultății de Automatică și Calculatoare – parter).


facultate

Facultatea de Automatică și Calculatoare

Facultatea de Automatică și Calculatoare din Iași a luat ființă în anul 1990. Prin programele de studiu de licență, master și doctorat, programe ce au fost clasificate în categoria A, facultatea pregatește ingineri în domeniul Ingineria Sistemelor, Calculatoare și Tehnologia Informației.

Facultatea este organizată în două departamente: Departamentul de Automatică și Informatică Aplicată și Departamentul de Calculatoare.

Mai mult…

 

Admitere 2017

Admitere 2017Vreau să devin student al Facultății de Automatică și Calculatoare!

Mai mult…

 

Studenți

Informatii studentiPagina „Studenți” include informații utile pentru studenții facultății.

Mai mult…

 

Cercetare

CercetareRezultatele cercetării științifice realizate de cadrele didactice ale Facultății de Automatică și Calculatoare din Iași.

Mai mult…