Evenimentul Naţional de Carieră JobShop® 2019 10-15 mai 2019 – Campus Tudor Vladimirescu


In perioada 10-15 mai 2019, în Campusul Tudor Vladimirescu, va avea loc Evenimentul Naţional de Carieră JobShop® 2019, aflat la cea de-a XIX-a ediție, desfășurat în colaborare cu Universitatea Tehnică ”Gheorghe Asachi” din Iaşi.

JobShop® are ca scop crearea unei legături între mediul universitar și companii, prin interacțiunea directă dintre studenți sau absolvenți și reprezentanții companiilor, în vederea formării, dezvoltării și pregătirii acestora pentru o viitoare carieră.

Timp de patru zile am pregătit activități pentru a dezvolta și a pregăti studenții pentru viitorul job.

Pe 10 Mai se va desfășura activitatea Cariere de Succes în care 3 personalități vor vorbi pe tema așteptări versus realizări și ce i-a motivat în toată cariera.

Pe 11 Mai am pregătit studenților activitățile Workshop de CV și Training de Interviu la care le vor fi oferite informații despre cum să-și valorifici cel mai bine experienţa și calităţile într-un model de CV eficient, dar și ce trebuie să puncteze pentru a crea o primă impresie cât mai bună la interviu.

Pentru o interacțiune directă cu angajatorii de top așteptăm studenții pe 14 Mai la ziua de stand, la Palas Mall, unde își pot depune CV-ul direct la companii sau să consulte oportunitățile de angajare.

O altă activitate pe care o organizăm în cadrul evenimentului, pe 15 Mai, este JobShop Rally, în care studenții au posibilitatea să viziteze sediile unor companii de top din zona Iași, să descopere modul de lucru sau să interacționeze cu angajații și să afle despre locurile de muncă în cadrul companiei.

Mai multe detalii despre eveniment, dar și cum se poate aplica se pot gasi pe www.iasi.jobshop.ro sau pe pagina de facebook a evenimentului https://www.facebook.com/events/391131868102620/