Societatea antreprenorială studențească (SAS-TUIASI) invita la inscrieri pentru proiectul SAS-Plus


Societatea antreprenorială studențească (SAS-TUIASI) este o structură din cadrul Universității Tehnice “Gheorghe Asachi” Iași ce sprijină, dezvoltă și încurajează spiritul antreprenorial al studenților.  Obiectivele societății sunt: de a dezvolta competențe antreprenoriale ale studenților, de a stimula abilitățile antreprenoriale ale acestora și de a aduce la cunoștiință studenților oportunitățile antreprenoriale în domeniul tehnic și nu numai.

Prin proiectul SAS-Plus, urmărim:

  • Sprijinirea promovării ideilor de afaceri ale studenților;

  • Facilitarea unor sesiuni de training în domeniul antreprenoriatului;

  • Facilitarea unor sesiuni de coaching;

  • Mentorat

  • Contact între studenți și antreprenori;

  • Ateliere de lucru cu antreprenori de succes;

Înscrierile pentru proiectul SAS-Plus sunt în plină desfășurare, urmând ca grupa a doua să înceapă cursurile sâmbătă 20 octombrie. Vă puteți înscrie completând formularul de mai jos până joi, 18 octombrie.

http://bit.ly/2NvcMDq

Cele mai inovative idei de afaceri, cu potențial imediat de finanțare, promovate de către studenții participanți la programul de training, selectate pe baza unui regulament și a unei grile de evaluare de către o comisie de evaluare care va include obligatoriu reprezentanți ai mediului de afaceri și ai studenților vor participa la o competiție tip Startup Weekend.Studenții clasați pe primele 5 locuri vor beneficia o bursă de internship la o firme cu același domeniu de activitate.

Programul de training se va desfășura în sediul SAS-TUIASI (Sala de lectură cămine T3-T4)